Βαθμός αλκοόλ 3,5%.
« Οπτικά: ένα ανοιχτό ξανθό χρώμα και λεπτός αφρός. Στη μύτη: ωραία φρουτώδης αίσθηση με νότες εσπεριδοειδών, ανανά και τροπικών φρούτων! Κατά την γευστική δοκιμή, είναι ελαφριά, πολύ φρουτώδης αλλά με μια αρκετά ξηρή αίσθηση. Ένα πολύ χαρακτηριστικό κριτήριο του είδους “Session IPA”! Οι γεύσεις είναι παρόμοιες με τις προηγουμένως αναγνωρισμένες φρουτώδεις οσμές, στραμμένες έτσι προς τον ανανά και τα τροπικά φρούτα. Δεν μπορώ να ξεχάσω αυτή την όμορφη δόση λυκίσκου που κάνει καλό! Ένα ωραίο πρώτο βήμα προς αυτή τη νέα ζυθοποιία από την Αλσατία! »
Αξιοσημείωτο είναι ότι αν δεν το γνωρίζατε, μια μπύρα «Session IPA» είναι μια μπύρα μάλλον ελαφριά σε αλκοόλ που δίνει έμφαση στην πικρή γεύση που προέρχεται από τον λυκίσκο!
Ευχαριστούμε το Beer Myself για την ειδική του γνώμη, με την ωραία βαθμολογία 4,3/5 για την Fata Morgana.
Ανακαλύψτε το πνεύμα της Piña Colada σε αυτή την κομψή παραλλαγή αυτού του ηλιόλουστου κοκτέιλ. Ένα λικέρ καρύδας και ένα γαλλικό σιρόπι ανανά αναδεικνύονται από ένα ντουέτο ρούμι.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Ο διάσημος πειρατής Ρομπέρτο Κοφρέσι ήταν ο πρωτοπόρος της Piña Colada για κοινή χρήση, αλλά και ο εφευρέτης της σύμφωνα με τον θρύλο. Πράγματι, παρήγαγε λίτρα αυτού του κοκτέιλ με σκοπό να ενθουσιάσει το πλήρωμά του.
Προφίλ: Γλυκό, λεπτό, απαλό και φρουτώδες.
Βαθμός: 14,6% αλκοόλ
Συστατικά:
Ρούμι από το σπίτι Ferrand
Γεωργιανό ρούμι
Γαλλικό λικέρ καρύδας
Νερό καρύδας
Γαλλικό σιρόπι ανανά
Οξυντικό φτιαγμένο από εμάς
Η La Horia IXO ήταν η πρώτη μας δημιουργία σε συνεργασία με τον δάσκαλό μας ζυθοποιό που εδρεύει στη Ναβάρα. Η La Horia είναι μια ξανθιά μπύρα τύπου Helles (ανοιχτόχρωμη στα γερμανικά) με χαμηλή ζύμωση. Με το χρυσό ξανθό χρώμα της, είναι μια ελαφριά ξανθιά μπύρα με γεύση από βύνη που αποκαλύπτει ανθώδεις και χορτώδεις αρώματα. Είναι μια μπύρα που πίνεται εύκολα, πολύ ευχάριστη.
Το πνευματώδες ποτό: El Pasador de Oro XO είναι ένα νόστιμο ρούμι από την Γουατεμάλα, που αποτελείται από ένα μείγμα πνευματωδών ποτών που έχουν ωριμάσει σε Solera για 6 έως 15 χρόνια και στη συνέχεια έχουν ωριμάσει σε παλιές δεξαμενές κονιάκ για 6 μήνες. Παρουσιάζοντας μια υπέροχη ισορροπία, η γεύση του είναι απαλή και λειωμένη, εξελίσσεται σε υπέροχα αρώματα μαρμελάδας φρούτων, συμπληρωμένα από νότες βανίλιας, καραμέλας, γλυκών μπαχαρικών και καβουρδίσματος. Ένα σπουδαίο ρούμι που θα ενθουσιάσει τόσο τους αρχάριους όσο και τους λάτρεις!
Η εταιρεία: Ιδρύθηκε το 2013 από τους Alexandre Sirech και Jean Moueix, η επιχείρηση Les Bienheureux έχει την φιλοδοξία να είναι ένας αναγνωρίσιμος παίκτης στην αγορά κρασιών και πνευματωδών ποτών. Σχεδιάζοντας, παράγοντας και εμπορεύοντας τις δικές τους μάρκες ρούμι, τζιν και ουίσκι, η εταιρεία στηρίζεται σε μια θεμελιώδη αρχή: η καινοτομία μέσω της αριστείας. Αυτό περιλαμβάνει χρόνια έρευνας, γευστικών δοκιμών σε μαύρα ποτήρια και αμέτρητες δοκιμές σε κάθε στάδιο της διαδικασίας παραγωγής.
Τύπος: Ρούμι από μελάσα
Περιεκτικότητα: 70cl
Αλκοολικός βαθμός: 40%
Ολόκληρος κουνέλι χωρίς τρίχωμα σε χύμα πιστοποιημένο
Ολόκληρο κουνέλι με κεφάλι και εντόσθια, παρουσιασμένο με ανοιχτές πλευρές
Πιστοποιημένο κουνέλι:
- 70 ημέρες εκτροφής
- Διατροφή με βάση την αλφάλφα και σπόρους λιναριού
Ολόκληρος κουνέλι χωρίς τρίχωμα σε χύμα πιστοποιημένο
Πιστοποιημένο κουνέλι:
- 70 ημέρες εκτροφής
- Διατροφή με βάση την αλφάλφα και σπόρους λιναριού
- Ολόκληρος κουνέλι χωρίς τρίχωμα σε χύμα πιστοποιημένο
ΣΤΗ EUROVOLAILLES, υπάρχουν 3000 δυνατές αναφορές, οπότε το τηλέφωνο είναι απαραίτητο. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε το 01 46 86 21 54.
Νόστιμες ελληνικές μαύρες ελιές.
Λεπτές και φρουτώδεις, συνιστώνται για τις παρασκευές σας σε βερίνες, σαλάτες, πίτσες, ταπεναδέ, ολιβάντες ή ως ορεκτικό.
Συστατικά: Μαύρες ελιές, ηλιέλαιο
Για να συνοδεύσουμε την καταπληκτική ανακάλυψη της Χειρός του Ιρουλέγκι, αποφασίσαμε να λανσάρουμε μια προσωρινή μπύρα IXO που γιορτάζει την Εουσκάρα. Η αποκάλυψη της λέξης "Σοριενέκου" συνέβη κατά τη διάρκεια του Εουσκαράλντια, γι' αυτό αποφασίσαμε να δωρίσουμε 10 σεντς για κάθε πώληση στη συνομοσπονδία των Ικαστόλα SEASKA. Ένας τρόπος για εμάς να δεσμευτούμε λίγο περισσότερο στη ζωή της περιοχής και να αναδείξουμε τη δουλειά των ικαστόλα. Η Σοριενέκου είναι μια μπύρα Strong Ale, μια ξανθιά 7% τέλεια για τις πιο δροσερές βραδιές και τις γιορτές του τέλους του χρόνου. Με το χρυσό της χρώμα και την κρεμώδη λευκή της αφρό, αποκαλύπτει μια γεύση από μπισκότο και πικάντικες νότες από γαρίφαλο, κόλιανδρο και πορτοκάλι. Γενναιόδωρη και γευστική μπύρα, η παράδοση λέει ότι φέρνει τύχη μόλις την κρατήσεις στα χέρια σου!
Η Xuria IXO είναι μια λευκή μπύρα με ισχυρή και έντονη γεύση. Απόλυτα ισορροπημένη, προσφέρει μια αίσθηση στρογγυλότητας στο στόμα με το μείγμα 3 κριθαριών. Το κριθάρι σίτου προσθέτει λίγο πικάντικο και γλυκές νότες, ενώ το κριθάρι βρώμης προσφέρει μια κρεμώδη αίσθηση.
Με το ελαφρώς θολό χρώμα της, προσφέρει φρουτώδη αρώματα εσπεριδοειδών που υποστηρίζονται από μια πικάντικη νότα ροζ πιπεριού.
νέλλε, κόλπος από κυπαρίσσι, δημητριακά, τζίντζερ, αψίνθιο,
ξύσμα λεμονιού και ξύσμα πορτοκαλιού.
Κάθε αρωματική ουσία αποστάζεται ανεξάρτητα η μία από την άλλη για
να συνδυαστούν στη συνέχεια κρύα μετά από 24 ώρες ξεκούρασης. Αυτή η τεχνική
επιτρέπει την εξαγωγή και τη διατήρηση του μέγιστου των αρωμάτων.
70 cl
Για να εμπλουτίσουμε τη γκάμα των αποσταγμάτων μας, το σπίτι Egiazki αποφάσισε να εργαστεί πάνω σε ένα τζιν με γεύσεις από τη Χώρα των Βάσκων χρησιμοποιώντας την αγριοδαμασκηνιά. Μια συνταγή που επιτρέπει να συνδυαστεί η γλυκύτητα της αγριοδαμασκηνιάς με τον τονωτικό χαρακτήρα του μύρτιλου. Αυτή η φρουτώδης ένωση δίνει ένα πολύ αρμονικό τζιν: λεπτό, με λίγη πίκρα, ταυτόχρονα τονωτικό και φρέσκο.
Κατά την γευστική δοκιμή, η μύτη είναι λουλουδάτη και εκλεπτυσμένη, και η γεύση χαρακτηρίζεται από την αγριοδαμασκηνιά. Το τζιν Arana θα σας γοητεύσει με την εκλεπτυσμένη πίκρα του και τα αρώματα εσπεριδοειδών, αψίνθου και τζίντζερ.
Ένα μεγάλο κλασικό στην οικογένεια των λικέρ, στην Egiazki αποφασίσαμε γρήγορα να δημιουργήσουμε τη δική μας συνταγή λικέρ μέντας.
Η γκάμα των λικέρ μας παίζει περισσότερο με τη γλυκύτητα και την υποβλητικότητα, εδώ έχουμε στοιχηματίσει στην ένταση και τη φρεσκάδα.
Πέρα από τη φρεσκάδα της, η Μέντα Egiazki ξεχωρίζει για την ελαφρότητά της, τη στρογγυλότητά της και τις λεπτές μπαχαρικές νότες. Πετύχαμε αυτή την ισορροπία συνδυάζοντας δύο ποικιλίες μέντας, μία πικάντικη και μία πράσινη. Η πρώτη προσφέρει μια αίσθηση απόλυτης φρεσκάδας και η δεύτερη μαλακώνει αυτό το λεπτό μείγμα.
Η συνταγή μας είναι φτιαγμένη από φυσικές εκχυλίσεις από μέντα και φύλλα μέντας πειραιώτικης που αποκτώνται μέσω απόσταξης.
Πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι αυτό το όμορφο πράσινο χρώμα που επιδεικνύει η Μέντα δεν κρύβει την υπερβολική ζάχαρη και απλώς ενισχύει την αίσθηση φρεσκάδας στο στόμα.
Η EUROVOLAILLES είναι χονδρέμπορος ιταλικού ζαμπόν στην αγορά του Ρουνζ.
Η EUROVOLAILLES είναι ειδικός στο ζαμπόν Πάρμα και στο ζαμπόν Σαν Ντανιέλε στο Ρουνζ. Χονδρική πώληση ιταλικού ζαμπόν στην αγορά του Ρουνζ, ωμό ζαμπόν.